Logo Waterhof

 
 

 

 

INLEIDING

Welkom op de website van ‘Het Waterhof’.
Waterhof met paard

Het Waterhof is opgericht door Ellen Martens en Björn Vileyn en is onderverdeeld in 2 delen : hond en paard.

De naam ‘Het Waterhof’ is de oorspronkelijke naam van onze boerderij. Vermits we in het centrum voor honden ook hydrotherapie aanbieden leek het ons wel toepasselijk om deze naam te behouden.

Het Waterhof staat in de eerste plaats voor kwaliteit. Vandaar onze slogan ‘a passion for being the best’. Deze hoge kwaliteitsstandaard kunnen wij onszelf toe eigenen door onze hoge opleidingsgraad en de continue bijscholingen in binnen- en buitenland. Naast deze grote bagage van ‘know-how’ beschikken wij over een goede infrastructuur en alle nodige apparatuur om de behandelingen en trainingen zo effectief mogelijk te laten verlopen.

Steeds streven we naar een eerlijke prijs/kwaliteitsverhouding. Mede door regelmatige en kritische evaluaties kunnen wij dit blijven waarborgen.

Wij weten dat uw dier een belangrijke plaats inneemt in uw leven. En vermits wij de nodige tijd zullen spenderen met uw dier vinden we het belangrijk dat hij of zij zo goed mogelijk opgevangen en begeleid wordt.

Daarom hechten wij naast kwaliteit ook nog veel belang aan een goede service, klantvriendelijkheid, eerlijkheid en vertrouwen.

Indien u na het bezoeken van onze website nog vragen hebt, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen. Wij proberen u zo snel en zo goed mogelijk verder te helpen.

Ellen en Björn

51356 vanaf 26.06.08 - 1 - vandaag


© 2014 - Het Waterhof - info@hetwaterhof.com - Site by Easy Graphics