Logo Waterhof

 
 

 

 

INLEIDING

Welkom op de website van ‘Het Waterhof’.


Het Waterhof is opgericht door Ellen Martens en Björn Vileyn en is onderverdeeld in 2 delen: hond en paard.

De naam ‘Het Waterhof’ is de oorspronkelijke naam van onze boerderij. Vermits we in het centrum voor honden ook hydrotherapie aanbieden leek het ons wel toepasselijk om deze naam te behouden.

Het deel hond bestaat uit een ‘state of the art’ revalidatiecentrum met mogelijkheid om de honden intern te laten verblijven om intensief te revalideren.

Als uw hond bijvoorbeeld verlamd is, en u zelf niet de tijd of mogelijkheid heeft om de nodige therapie toe te passen, kan u uw hond enkele dagen tot weken bij ons laten verblijven om hem zo toch in optimale omstandigheden te laten revalideren.

Dit concept is uniek in België! Om dit project te realiseren heeft Ellen inspiratie en ervaring opgedaan in gelijkaardige revalidatiecentra in Amerika.

Honden therapie

132782 vanaf 26.06.08 - 16 - vandaag
Het Waterhof staat in de eerste plaats voor kwaliteit. Vandaar onze slogan ‘a passion for being the best’. Deze hoge kwaliteitsstandaard kunnen wij onszelf toe eigenen door onze hoge opleidingsgraad en de continue bijscholingen in binnen- en buitenland. Naast deze grote bagage van ‘know-how’ beschikken wij over een ideale infrastructuur en alle nodige apparatuur om de behandelingen zo effectief mogelijk te laten verlopen.

Steeds streven we naar een eerlijke prijs/kwaliteitsverhouding. Mede door regelmatige en kritische evaluaties kunnen wij dit blijven waarborgen.

Ook hebben wij een donatiefonds opgericht. Hierdoor kunnen dieren van mensen die financieel beperkt zijn toch de nodige zorgen krijgen en wordt revalidatie zo toegankelijk voor iedereen.

Wij weten dat uw dier een belangrijke plaats inneemt in uw leven. En vermits wij veel tijd zullen spenderen met uw dier in zijn of haar revalidatieproces vinden we het belangrijk dat hij of zij zo goed mogelijk opgevangen en begeleid wordt.

Daarom hechten wij naast kwaliteit ook nog veel belang aan een goede service, klantvriendelijkheid, eerlijkheid en vertrouwen.

Indien u na het bezoeken van onze website nog vragen hebt, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen. Wij proberen u zo snel en zo goed mogelijk verder te helpen.

Ellen en Björn


© 2014 - Het Waterhof - info@hetwaterhof.com - Site by Easy Graphics