Logo Waterhof

 
 

 

 

PRAKTISCHE INFO


Plaats van de behandelingen:

De meeste behandelingen gebeuren in het centrum. Onze voorkeur gaat hiernaar uit omdat we hier therapeutisch de meeste mogelijkheden hebben.

Indien niet anders mogelijk kunnen we ook bij u aan huis komen. Indien het een verre verplaatsing betreft proberen we altijd verschillende patiënten uit dezelfde regio te combineren. De huisbezoeken hebben een vaste prijs en zijn duurder dan een behandeling in het centrum.

De eerste afspraak en het intake-onderzoek:

Voorzie de eerste keer dat u komt zeker genoeg tijd voor het intake onderzoek. Vergeet niet de nodige documenten mee te brengen zoals bvb RX, CTscan, myelografie, verslagen van gebeurde onderzoeken en behandelingen en verwijzing van de dierenarts. Neem ook iets mee wat uw hond graag heeft zoals bvb favoriete koekjes, favoriete speeltjes,…

Voor de sporthonden is het soms handig als ik een video kan bekijken als ze hun sport beoefenen. Dit om eventuele sprongtechnieken of mogelijke compensaties te evalueren.

Wat als uw hond intern verblijft:

• Neem een deken of een kussen mee zodat de hond de geur heeft van thuis. Favoriete speeltjes en/of koekjes zijn ook altijd welkom.

• Als uw hond op een speciaal dieet staat gelieve dan OF zijn eten mee te nemen OF op voorhand te verwittigen.

• Vergeet zeker de medicatie en/of voedingssupplementen niet mee te brengen.

• Indien u dit wenst mag u uw hond dagelijks komen bezoeken. Gelieve wel op voorhand te verwittigen rond welk tijdstip dit zal zijn. Als u niet kan langskomen mag u altijd bellen.

• In sommige gevallen mag de hond in het weekend naar huis. Indien u dit wenst kan u dit altijd met ons bespreken.

Bij iedere vraag die u heeft mag u ons altijd contacteren!© 2014 - Het Waterhof - info@hetwaterhof.com - Site by Easy Graphics