Logo Waterhof

 
 

 

 

NIEUWS

Nieuwe dierenfyiotherapeute werkzaam in Het Waterhof

Op het einde van het jaar neemt Katleen helaas afscheid van ons. Ze gaat samen met haar man een zaak beginnen in automechaniek. We danken haar dan ook voor de goede zorg van de patiƫnten en wensen haar nog veel succes in de toekomst! Tegelijkertijd verwelkomen we onze nieuwe collega Evelyne Vanmol. Zij is al een tijdje afgestudeerd als dierenfysiotherapeute en heeft tevens een specialisatie manuele therapie. Zij is als vooropleiding ook humaan kinesist. U kan binnenkort meer over haar lezen in 'woordje over onszelf'.

 

Benefiet Juicy O'Dwyer

Juicy Juicy is een hele lieve sheltie die sinds zijn geboorte enorm veel pijn heeft. Op de leeftijd van 4 maanden werd er heupdysplasie F vastgesteld aan beide achterpoten. Zijn tragische verhaal wordt bijgehouden in een dagboek. Er wordt voor Juicy een benefiet georganiseerd op 13 februari 2010. Klik hier om zijn verhaal na te lezen of meer te weten te komen ivm de benefiet.

 

Opendeurdag 4 oktober

Symbolisch op werelddierendag hebben we onze deuren open gezet voor iedereen die graag eens een kijkje kwam nemen in ons centrum. Er werden demonstraties gegeven en het hele team was aanwezig om de nodige vragen te beantwoorden. Er was een grote opkomst en we schatten dat ongeveer 500 mensen ons centrum bezocht hebben.

Enkele sfeerbeelden :

opendeurdag opendeurdag
opendeurdag opendeurdag
opendeurdag opendeurdag

 

 

Op volgende evenementen kan u onze stand bezoeken:

-
voorlopig zijn er geen evenementen waar we aanwezig zullen zijn.

 
 


 

 

 

© 2014 - Het Waterhof - info@hetwaterhof.com - Site by Easy Graphics